Hero Jobba Hos Oss (2)


Jobba hos oss

Betongarbetare

Tjänstebeskrivning

Nu söker vi betongarbetare på ByggBröderna i Falkenberg Prefabavdelningen. ByggBröderna är ett av Hallands äldsta företag med ca 40 kompetenta, kunniga och professionella medarbetare. Vår betongfabrik växer och söker nu förstärkning omgående. Vår tillverkningsproduktion har fokus på prefab betongelement.

Samtidigt under produktion är vi under en uppbyggnadsprocess av området och växer. Spännande resa att få kunna påverka vår utveckling framåt.

Du kommer ha ett varierande arbete där du tillverkar prefabricerade betongelement från start till leveransklara produkter till kund.

Finns stor chans till utvecklingsmöjligheter inom företagskoncernen.

Omfattning: Arbetet är heltid, mån-fre mellan kl 7.00-16.00. Tjänsten är provanställning/visstid med möjlighet till tillsvidareanställning

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som betongarbetare ser vi att du har praktisk erfarenhet från betongindustrin, vilket innebär att läsa ritningar, och formning armering gjutning, vara skicklig, effektiv och noggrann i ditt yrke, Ha en god samarbetsförmåga och har inga problem med att hjälpa och stötta kollegor vid behov.

Att du Hanterar svenska och engelska både i tal och skrift är en merit.  

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan genom formuläret:

Intervjuer kan komma att ske löpande därför vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast. Dock senast den 26 februari 2022. 

Har du några frågor tveka inte att ringa Affärsområdeschef Betong Sofi Lindecrantz 0702510302