Betonglego ByggBröderna Prefab

Betonglego

Betonglego; en både flexible och stabil lösning

Betonglego är massiva betongblock som påminner om legoklosser. Dessa används till både permanenta och temporära lösningar. Man kan vara kreativ för att anpassa till just kunds ändamål.  Betongblock kan användas för konstruktion av höghållfasta stödmurar, ytterväggar, halvväggar, mellanväggar, och festväggar. Dessutom, legoblock är passande för en mängd olika applikationer, perfekt för högfallfasta bärande väggar och säkert fundament för fästen. Att använda Betonglego hjälper att minska enhetsvikt för enkel hantering och minskade golv/fundamentbelastningar. Dessa har höga standarder av brandmotstånd och ljudisolering.

Storlekvarianter

  • Helt betongblock 1600*800*800 mm

Vikt: 2400 kh

  • Halv Betongblock: 800*800*800 mm

Vikt:1200 kg

Om du är i behov av Betonglego, tveka inte att kontakta oss!

20211021 135430

Bulkhall

Upptäck nu Byggbrödernas innovativa lösning för dina lagringsbehov: Vår bulkhall, skapad för att perfekt tillgodose alla dina behov inom bulklagring.

Utförliga Tillämpningar:

  1. Effektiv Avfallsförvaring: Byggbrödernas bulkhall är den ultimata lösningen för en säker och effektiv avfallsförvaring, vilket garanterar en ren och organiserad arbetsplats.
  2. Högkvalitativt Träskydd: Sköldra ditt träförråd från alla väderförhållanden med vår kraftfulla bulkhall, som inte bara förlänger träets livslängd utan även bevarar dess höga kvalitet.
  3. Hållbar Avfallssortering: Främja en miljövänlig avfallshantering genom att använda vår bulkhall för enkel organisering och sortering av olika typer av avfall.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur det kan anpassas för att uppfylla dina unika krav.