Prefab_väggar

ByggBröderna Prefab

Betong

Betong ger din byggnad en stabil grund, oavsett om det gäller industrier, lagerlokaler, stall eller villor. Betong är ett vackert och underhållsfritt material med en otrolig livslängd, vilket gör att du sparar både tid och energi. Det gedigna materialet ger en god värmeisolering och är också väldigt ljudisolerande vilket gör att det passar lika bra i storstadsmiljö som på landet. Ytstrukturen skapar en tålig fasad som klarar av att utsättas för väder och vind utan att förstöras.

Byggtiden med betong är snabb och effektiv och är dessutom ett material som ger ett svalt och behagligt inomhusklimat. Vill du måla väggarna finns en speciell betongfärg du kan använda. Att betong är brandsäkert är ytterligare ett skäl till att välja det som grund för din byggnad. För oss är det viktigt att leverera trygga och långsiktigt hållbara lösningar.

När vi bygger i betong använder vi oss av prefabricerad betong. Det är ett byggnationssätt som passar perfekt för industriella byggnationer. Läs mer om prefabricerad betong här nedan: